Η εταιρεία CALORIA ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1960 από τους μηχανολόγους Ευθύμιο Αναγνωστόπουλο και Ιωάννη Παπαδημητρίου οι οποίοι ανέλαβαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων θέρμανσης του ιταλικού οίκου RIELLO, με έτος ίδρυσης το 1922, που σήμερα βρίσκεται στην κορυφή αυτού του κλάδου σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με 60 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελληνική αγορά και έναν πολύ μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων είμαστε σήμερα η μακροβιότερη εταιρεία στο χώρο της θέρμανσης. Η Caloria ABEE, έχοντας συσσωρεύσει την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, έχει παγιώσει μία φιλοσοφία που κινείται σε δύο άξονες τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η πλήρης και συνεχής ικανοποίηση των συνεργατών μας (όχι πελατών μας) αποτελεί κανόνα αδιαπραγμάτευτο. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία διαθέτει στο πελατολόγιο της συνεργασίες έως και τρίτης γενιάς. Οι τεχνικές μας γνώσεις και δεξιότητες, που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, μετουσιώνονται σε διαρκή ενημέρωση στους συνεργάτες μας μέσω της λειτουργικής τεχνικής υποστήριξης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η σωστή διαχείριση ρύπων προς το περιβάλλον και η οικονομία καυσίμων είναι κανόνας για μας και υποστηρίζεται πάντα από τον οίκο Riello, μια εταιρεία που είναι συνώνυμη με την έρευνα, την υψηλή τεχνολογία, την αξιοπιστία των προϊόντων της και την ποιότητα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η CALORIA διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα εργοστάσια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των οποίων διεξάγονται αναλυτικά σεμινάρια προς όλους τους ενδιαφερόμενους τεχνίτες. Η αγορά, εκτιμώντας σωστά τη διαδρομή μας συνολικά, μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις του κλάδου πανελλαδικά. Επίσης στην αγορά των επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου στην Ελλάδα η πρώτη εγκατεστημένη συσκευή φέρει το όνομα RIELLO.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H πρωτιά αυτή για μας είναι συμβολική και αποτελεί πρόκληση για τη μελλοντική μας ανάπτυξη στους επίτοιχους λέβητες αερίου. Η CALORIA είναι επιπλέον πιστοποιημένη από το 2001, σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001/2008, το οποίο εξασφαλίζει τον έλεγχο και την τήρηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Κατάστημα Θεσσαλονίκης

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ