Η επιχείρηση CALORIA ιδρύθηκε το 1960 από τους μηχανολόγους Ευθυμίου Αναγνωστόπουλο και Ιωάννη Παπαδημητρίου οι οποίοι ανέλαβαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων θέρμανσης του ιταλικού οίκου RIELLO με έτος ίδρυσης το 1910.

Σχεδόν μισός αιώνας συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας μας τον κλάδο μας μας έχει καταστήσει ως την μακροβιότερη εταιρεία στο χώρο της θέρμανση. Η εταιρεία έχοντας συσσωρεύσει την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων έχει παγιώσει μία φιλοσοφία που κινείται σε δύο άξονες τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Η πλήρης και συνεχής ικανοποίηση των συνεργατών μας όχι πελατών μας αποτελεί κανόνα αδιαπραγμάτευτο. Δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία διαθέτει στο πελατολόγιο της συνεργασίας έως και τρίτης γενιάς οι τεχνικές μας γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια μετουσιώνονται σε διαρκή ενημέρωση στους συνεργάτες μας μέσω της λειτουργικής τεχνικής υποστήριξης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η σωστή διαχείριση ρύπων προς το περιβάλλον και η οικονομία καυσίμων είναι κανόνας για την εταιρεία μας υποστηριζόμενη πάντα από τον οίκο Riello μιας εταιρείας συνώνυμη με την έρευνα της τεχνολογίας την αξιοπιστία των προϊόντων της και την ποιότητα.

Η CALORIA διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα εργοστάσια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην οποία διεξάγονται αναλυτικά σεμινάρια προς όλους τους ενδιαφερόμενους τεχνίτες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η αγορά εκτιμώντας σωστά τη διαδρομή μας συνολικά, μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις Πανελλαδικά. Επίσης στην αγορά των επιτοίχιων λεβήτων φυσικού αερίου στην Ελλάδα η πρώτη εγκατεστημένη συσκευή φέρνει το όνομα RIELLO.

H πρωτιά αυτή για μας είναι συμβολική και αποτελεί πρόκληση στους επιτοίχιους λέβητες αεριου. Η CALORIA είναι πιστοποιημένη από το 2001 ακόμα σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001/2008, το οποίο εξασφαλίζει τον έλεγχο και την τήρηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας


Κατάστημα Θεσσαλονίκης