Ο RiCLOUD είναι η εύκολη και έξυπνη λύση του Οίκου Riello για τον άνετο χειρισμό του κλίματος άνεσης του σπιτιού σας εξ αποστάσεως. Κατασκευασμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο RiCLOUD θα σας εκπλήξει με την ευκολία στην χρήση και την εγκατάσταση του.

Μέσα από την App RiCLOUD, διαχειρίζεστε το κλίμα του σπιτιού σας ή ελέγχετε τον λέβητα σας* εύκολα και άμεσα. Ο RiCLOUD εξοικονομεί στην ετήσια κατανάλωσης θέρμανσης έως και 30% σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό θερμοστάτη. Σε συνδυασμό με λέβητες Riello τελευταίας γενιάς, με εξωτερική ένδειξη θερμοκρασίας, ο RiCLOUD επιτρέπει στο σύστημα την επίτευξη ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α + (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 811/2013). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να συνδεθούν μεταξύ τους έως και 8 RiCLOUD, και ο καθένας μπορεί να ελέγχει αυτόνομα έναν χώρο.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση του συστήματος θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό ο χρόνος απόσβεσης της εγκατάστασης του RiCLOUD μειώνεται. Αναχωρώντας για το εξοχικό σας ή επιστρέφοντας από ένα επαγγελματικό ταξίδι στο σπίτι σας, μέσα από το smartphone ή tablet σας, με την εφαρμογή App RiCLOUD μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε τη λειτουργία προγραμματισμού του συστήματος θέρμανσης σας και την κατάσταση του λέβητα σας οπουδήποτε βρίσκεστε.

Με το RiCLOUD, το πρόγραμμα άνεσης του σπιτιού σας δημιουργείται εύκολα και γρήγορα. Μέσω της εφαρμογής App RiCLOUD όλες οι λειτουργίες που σε ένα παραδοσιακό προγραμματιζόμενο θερμοστάτη μπορεί να είναι περίπλοκες, συμπεριλαμβανομένων
και τον καθημερινό ή εβδομαδιαίο προγραμματισμό, τώρα είναι διαθέσιμες σε όλους, χάρη στην τεχνολογία της οθόνης αφής.

Η εγκατάσταση του RiCLOUD είναι γρήγορη και εύκολη. Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός παλιού θερμοστάτη, ο RiCLOUD δεν απαιτεί σύνδεση με το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού σας. Ο RiCLOUD σε συνδυασμό με το Wi-Fi Box ** μπορούν επίσης να εγκατασταθούν ασύρματα “Wireless” οπουδήποτε στο σπίτι σας και να συνδεθούν με τον λέβητα μέσω δέκτη ραδιοσυχνοτήτων.

Εάν συνδεθεί με ένα λέβητα Riello, ο RiCLOUD επιτρέπει σε εσάς και τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό σας να παρακολουθείτε (λαμβάνετε) σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση λειτουργίας του λέβητα καθώς επίσης και να ειδοποιήστε για πιθανά προβλήματα ή δυσλειτουργίες. Σε συνδυασμό με την δυνατότητα απομακρυσμένης ανάλυσης των τεχνικών παραμέτρων, καθιστούν δυνατή την παρέμβαση του εξουσιοδοτημένου τεχνικού γρήγορα και με ακρίβεια. Με τον RiCLOUD πλέον δεν υπάρχουν εκπλήξεις όταν γυρίζουμε στο σπίτι.

* Μόνο για τα μοντέλα που συνδέονται μέσω BUS.

**Προαιρετικό