Σειρά NEXSIRIOUS

Σειρά NEXSIRIOUSΣειρά NEXSIRIOUS

– Αντλία θερμότητας με υψηλό βαθμό απόδοσης – inverter.
– Αντιστρέψιμου κύκλου (θέρμανση και ψύξη).

Οι NexSirius αποτελούν τη νέα οικογένεια διαιρούμενων αντλιών θερμότητας του οίκου RIELLO, ιδανική για ενδοδαπέδια θέρμανση και/ή fancoils και/ή θερμαντικά σώματα, καθώς και για παραγωγή ΖΝΧ. Η NexSirius αποτελείται από μια εξωτερική μονάδα INVERTER η οποία συνδυάζεται με μια εσωτερική υδραυλική μονάδα NexBox.

Η θερμαντική ικανότητα διαμορφώνεται από 30% σε 120%, διασφαλίζοντας παράλληλα την αθόρυβη λειτουργία και υψηλή απόδοση. Η NexBox, η εσωτερική μονάδα του συστήματος, μπορεί να συνδεθεί εύκολα με ενδοδαπέδια θέρμανση, fancoils, χαμηλών θερμοκρασιών θερμαντικά σώματα κ.λπ. χάρη στα διάφορα ενσωματωμένα παρελκόμενα: κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, φίλτρο, αυτόματο εξαεριστικό και διακόπτη προσαγωγής. Η NexBox είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις:

– έκδοση A): θέρμανση/ψύξη, με υποδοχή εγκατάστασης για ηλεκτρική αντίσταση.
– έκδοση Β): θέρμανση/ψύξη, χωρίς υποδοχή εγκατάστασης για ηλεκτρική αντίσταση.

Και οι δύο εκδόσεις του NexBox μπορεί να συνδυαστούν με kit τρίοδης βάνας, με την βοήθεια του οποίου να συνδυαστεί εύκολα με έναν λέβητα (για εναλλακτική λειτουργία) και με ένα δοχείο για την παραγωγή ΖΝΧ.

Ολόκληρο το σύστημα ελέγχεται από έναν ευφυή πίνακα ελέγχου ο οποίος επιτρέπει την διαχείριση πολύπλοκων εγκαταστάσεων θέρμανσης.

Οι διαστάσεις της NexSirius είναι μεταξύ των μικρότερων της αγοράς με ύψος μόλις 735mm, πλάτος 410mm και βάθος 260mm. Το σύστημα είναι εξαιρετικά ευέλικτο, λειτουργώντας σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως τους -15°C και παράγωγή ΖΝΧ έως 55°C. Οι NexSirius διατίθενται σε τέσσερα μοντέλα (από 5 έως 11,5kW), εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και υψηλή ενεργειακή κλάση, η οποία είναι ιδανική για όλους του τύπους οικιακών εφαρμογών θέρμανσης και ψύξης.

-Τεχνολογία Dc-inverter με συμπιεστή Twin Rotary.

-Μειωμένο ρεύμα εκκίνησης χάρη στην τεχνολογία inverter.

-Υψηλή ενεργειακή κλάση.

-Δυνατότητα σύνδεσης με θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών, ενδοδαπέδια θέρμανση και fancoils.

-Θερμοκρασία θέρμανσης έως 55.

Σειρά NEXSIRIOUS

Σειρά NEXSIRIOUS

Σειρά NEXSIRIOUS