ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ START 20% HYDROGEN READY

Μετά τον θρυλικό Start Condens που δούλεψε απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια, η Caloria παρουσιάζει τον νέο λέβητα αερίου START 20% hydrogen ready της Riello που διαθέτει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά στην κατηγορία του και πολλά ακόμα.

Οι λέβητες αερίου START είναι μια νέα γενιά λεβήτων αερίου συμπύκνωσης που δίνουν μια διαφορετική διάσταση στην καθημερινή μας άνεση στο σπίτι ή το γραφείο, συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Μας εισάγουν σε μια νέα εποχή, την εποχή του υδρογόνου, που είναι το καύσιμο του μέλλοντος και η ελπίδα για μια άμεση λύση στην κλιματική αλλαγή. Η χρησιμοποίηση του «πράσινου» υδρογόνου στο χώρο της θέρμανσης θα αλλάξει τα δεδομένα και θα βοηθήσει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που πρέπει ως χώρα να επιτύχουμε τα επόμενα χρόνια. Έτσι είμαστε ήδη έτοιμοι για την έλευση του υδρογόνου που σχεδιάζεται να προστεθεί στο άμεσο μέλλον στο δίκτυο του αερίου.

Ο νέος START παράγεται με εξαιρετικά υλικά κατασκευής, διαθέτει έναν πολύ προχωρημένο σχεδιασμό και έναν μεγάλο αριθμό από καινοτόμα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν. Τα ερευνητικά κέντρα της Riello σε όλο τον κόσμο φροντίζουν ώστε η τεχνολογική έρευνα να βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία της υψηλής αποδοτικότητας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Προσφέρει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης υδρογόνου σε ποσοστό 20%, έχει εναλλάκτη από ανοξείδωτο ατσάλι για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και επιτυγχάνει μειωμένη κατανάλωση χάρη στην υψηλή σχέση διαμόρφωσης 1:8. Κι ακόμα έχει ψηφιακή οθόνη με νέα τεχνολογία αφής που δίνει μοναδική ευκολία στη χρήση με ένα άγγιγμα, λειτουργεί σε συνθήκες χαμηλού θορύβου, παρέχει ζεστό νερό χρήσης με σταθερή θερμοκρασία ακόμα και στην πολύ μικρή ροή, και έρχεται με 5 χρόνια εγγύηση.

Παράλληλα οι συμπαγείς διαστάσεις και το μικρό του βάρος επιτρέπουν την εγκατάσταση του οπουδήποτε, όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους αλλά και σε μερικώς προστατευόμενους εξωτερικούς. Επομένως, είναι  ιδανικός για την αντικατάσταση παλαιών λεβήτων.

Ο νέος START είναι διαθέσιμος σε 2 μοντέλα 25 και 30 ΚW και είναι σήμερα η πιο σύγχρονη λύση για κάθε εγκατάσταση θέρμανσης.

Βασικά χαρακτηριστικά του νέου START:

– 20% hydrogen ready για ένα καλύτερο περιβάλλον

– Πρωτεύων εναλλάκτης από ανοξείδωτο ατσάλι

– Μειωμένη κατανάλωση χάρη στην υψηλή σχέση διαμόρφωσης 1:8

– Ψηφιακή οθόνη με νέα τεχνολογία αφής

– Μοναδική ευκολία στη χρήση με ένα άγγιγμα

–  Λειτουργία σε συνθήκες χαμηλού θορύβου

– Ζεστό νερό χρήσης με σταθερή θερμοκρασία σε οποιαδήποτε ζήτηση χρήσης

– 5 χρόνια εγγύηση.