ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η πρόσφατη κρίση στον ενεργειακό τομέα, κατέστησε σαφές ότι η εξοικονόμησή της ενέργειας είναι πιο απαραίτητη και επίκαιρη από ποτέ.

Έχει λεχθεί πολλές φορές ότι η καλύτερη μορφή ενέργειας είναι αυτή που δεν καταναλώνεται. Συνεπώς η τάση να κινούμαστε προς συστήματα χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας, αποτελεί την βέλτιστη λύση τόσο οικονομικά όσο και περιβαλλοντικά.

Σε σχέση με το τεχνικό κομμάτι, οι λύσεις που προτείνονται προκειμένου να είναι οικονομικές και συμφέρουσες θα πρέπει να ταιριάζουν στο εκάστοτε προφίλ του υποψήφιου αγοραστή.

Οδηγός για την επιλογή της πιο συμφέρουσας λύσης στο ενεργειακό σκέλος και αρωγός των υποψήφιων αγοραστών είναι οι ενεργειακές σημάνσεις οι οποίες μεταφέρουν μέσω του βαθμού απόδοσης, με σαφέστερο και πιο ξεκάθαρο τρόπο την σχέση παροχής ισχύος και κατανάλωσης στον τελικό καταναλωτή.

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουμε σε κατηγορία με μέγιστο το Α+++ τόσο μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται.

Οι σημάνσεις βρίσκονται πάνω στον εξοπλισμό, και παρέχονται για το σύνολο του εξοπλισμού μας.

Σε κάθε σύστημα θέρμανσης, είτε είναι με πετρέλαιο, με αέριο ή με αντλίες θερμότητας , είναι σημαντικό αφενός να φροντίζουμε τα παρακάτω ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη εξοικονόμηση:

  • Αφενός η επιλογή του νέου συστήματος θέρμανσης, ψύξης και ζεστού χρήσης, εξαρτάται από παράγοντες κλιματολογικούς, κτιριακούς και τοποθεσίας. Για τον λόγο αυτό ι επαγγελματίες του τομέα είναι οι πλέον κατάλληλοι να παράσχουν την βέλτιστη λύση ενεργειακά , τόσο σχεδιαστικά όσο και πρακτικά.
  • Οι εγκαταστάσεις πρέπει να πραγματοποιούνται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου θέρμανσης και κλιματισμού ώστε η εγκατάσταση να δουλεύει σωστά , και αποδοτικά, εξοικονομώντας ενέργεια.
  • Η προληπτική και τακτική συντήρηση των εγκαταστάσεων προλαμβάνει τις βλάβες, διατηρεί τον βέλτιστο δυνατό βαθμό απόδοσης και τέλος δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης, ώστε να αποφασιστεί αν έχει έρθει η ώρα ο εξοπλισμός να αντικατασταθεί από νέο με υψηλότερες δυνατότητες εξοικονόμησης.

Από τα παραπάνω, συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχει μία απλοποιημένη λύση θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης για όλους.

 Η Caloria ABEE , πρωτοπόρος στο τομέα της, και με εμπειρία 60 ετών, διευκολύνει τη διαδικασία επιλογής συστήματος θέρμανσης ενσωματώνοντας όλες τις λύσεις κάτω από μία σκέπη και πάντα με την εγγύηση της Caloria ABEE .

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Οι μονοβάθμιοι και διβάθμιοι καυστήρες πετρελαίου της RIELLO , δεν χρειάζονται συστάσεις για την ποιότητα και την αποδοτικότητά τους, καθώς αποτελούν το νούμερο 1 όνομα της αγοράς για 100 χρόνια. Είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση ή για αναβάθμιση υφιστάμενης εγκατάστασης , με ισχύ από 21kW – 10MW , δεν υπάρχει ανάγκη από την πιο μικρή έως την μεγαλύτερη που δεν μπορεί να καλυφθεί.

 ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΕΡΙΟ

Οι λέβητες αερίου είναι μία εξαιρετική λύση μεγάλης εξοικονόμησης τώρα που το υδρογόνο αλλάζει τα δεδομένα. Oι λέβητες αερίου Riello έρχονται από το μέλλον και έχουν εξαιρετικές προδιαγραφές. Ο εξελιγμένος λέβητας φυσικού αερίου και υγραερίου START είναι πιστοποιημένος για καύση μίγματος υδρογόνου, έχει καρδιά από ατσάλι, προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση με αναλογική λειτουργία 1 προς 8, και διαθέτει οθόνη αφής για ευκολία στη χρήση. Και βέβαια έχει πενταετή εγγύηση από την Caloria .

Οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου έχουν μειωμένες δαπάνες λειτουργίας και μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης σε σχέση με τους κλασικούς λέβητες. Οι λέβητες της Riello εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος της ισχύος τους η οποία προσαρμόζεται στις θερμικές απαιτήσεις του συστήματος (πιστοποίηση “Range Rated”). Οι επίτοιχοι λέβητες, ανάλογα με το εκάστοτε μοντέλο, μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικό ή σε μερικώς προστατευμένο εξωτερικό χώρο, καθώς διαθέτουν προστασία ενάντια στην υγρασία και τις βροχοπτώσεις (προστασία IPX5D). Οι λέβητες αερίου Riello μπορούν να λειτουργήσουν και ως λέβητες υγραερίου, καθώς προσαρμόζονται ανάλογα με τον τύπο του αερίου. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να προσαρμοστεί και το οικονομικό κόστος σε σχέση με τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Είναι γεγονός ότι οι αντλίες θερμότητας με τους υψηλούς βαθμούς απόδοσης αποτελούν ιδανική λύση για εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι αντλίες θερμότητας Riello είναι πρώτες σε οικονομία, διαθέτουν ενεργειακή κλάση Α+++, αντιπαγετική προστασία μέχρι τους – 25οC Κελσίου και οικολογικό ψυκτικό μέσο R32 για προστασία του περιβάλλοντος. Είναι κατάλληλες για υφιστάμενα θερμαντικά σώματα, fan coils, ενδοδαπέδια εγκατάσταση και για παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης λόγω δυνατότητας θέρμανσης νερού έως τους +65 βαθμούς, Διατίθενται σε ισχύ από 4 έως 30 KW.

Οι οικιακές αντλίες θερμότητας  Riello , σειρά NXHM από 4-96 kW καλύπτουν τις οικιακές , καθώς και τις μεσαίου και μικρού μεγέθους ανάγκες σας, Ανακαλύψτε τις εδώ

Tο προιοντικό εύρος της Caloria ABEE περιλαμβάνει ακόμα και τον Γαλλικό Οίκο CIAT. Ο Γαλλικός Οίκος CIAT εδώ και 80 χρόνια κατασκευάζει, ερευνά, ελέγχει και εξελίσσει , τις πιο σύγχρονες λύσεις κλιματισμού. Συνδυάζει τον οικολογικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις τελευταίες Ευρωπαϊκές Οδηγίες, με την ενεργειακή εξοικονόμηση. Η Caloria ABEE φέρνει στην πόρτα σας, τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της CIAT που κατασκευάζονται αποκλειστικά σε ευρωπαϊκό έδαφος και σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Αντλίες θερμότητας και ψύκτες έως 2 MW , με ψυκτικό μέσο R32 , υδρόψυκτα συστήματα, μονάδες Fan Coil και Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες κάθε είδους , Rooftop & Close Control units. Δεν υπάρχει εφαρμογή που δεν μπορεί να καλυφθεί.

Οι εκπρόσωποι και συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται δίπλα σας παρέχοντας τις βέλτιστες λύσεις και καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Ενημερωθείτε για την πράσινη γραμμή της ενέργειας στο 210-6628068 για την Αθήνα και στο 2310-328062 για την Θεσσαλονίκη και στο www.caloria.eu