Η CALORIA ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ CIAT

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕΡΑ

Η συνεργασία της Caloria με τον γαλλικό όμιλο CIAT είναι γεγονός και είναι μια νέα σελίδα στην ιστορία μας. Μετά από 60+ χρόνια απόλυτης ειδίκευσης στο χώρο της θέρμανσης στην Ελλάδα, η Caloria μπαίνει δυναμικά στο χώρο του κλιματισμού και της επεξεργασίας αέρα για να σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που θα καλύπτει συνολικά τις ενεργειακές σας ανάγκες όλο το χρόνο. H CIAT είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες γαλλικές εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού και της επεξεργασίας αέρα με τεράστια εμπειρία στα κεντρικά συστήματα και πάρα πολλά μεγάλα διεθνή έργα στο ενεργητικό της.

Ποια είναι σήμερα η CIAT;

Ευρωπαϊκός ηγέτης στη θέρμανση, την ψύξη και την ποιότητα εσωτερικού αέρα

Η CIAT σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται λύσεις για τον οικιακό, τον εμπορικό, τον τριτογενή, τον υγειονομικό και τον βιομηχανικό τομέα. Οι δραστηριότητές της βασίζονται στη βελτιστοποίηση των επιπέδων κατανάλωσης ενέργειας και στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και της άνεσης στα κτίρια. Είναι σημαντικός παίκτης στους τομείς των αντλιών θερμότητας, της ψύξης και της επεξεργασίας αέρα παρουσιάζοντας συνεχώς νέες καθαρότερες, οικονομικότερες και ασφαλέστερες λύσεις. Ο όμιλος δεσμεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος που αποτελεί σημαντικό μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής του.

Βιομηχανική αριστεία, εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας

Η τεχνογνωσία και παραγωγή αποτελούν σήμα κατατεθέν της ποιότητας των προϊόντων και των λύσεων της CIAT σε όλο τον κόσμο. Αποφασιστικά προσανατολισμένος προς το μέλλον με ένα εκτεταμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, ο όμιλος κατακτά νέες αγορές χάρη σε μια καινοτόμο γκάμα προϊόντων και συστημάτων και σε μια ισχυρή βιομηχανική οργάνωση.

Καινοτομία, η δύναμη ενός ομίλου που προηγείται της εποχής του

Εργαζόμενοι στο επίκεντρο ενός από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κέντρα έρευνας και καινοτομίας στην Ευρώπη, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της CIAT σχεδιάζουν προϊόντα και συστήματα ικανά σήμερα να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αύριο. Ακολουθούν τις αρχές του οικολογικού σχεδιασμού για να συμβάλλουν στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και τις πιστοποιήσεις.

Ένας όμιλος με ιστορία 80 χρόνων

Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας, η CIAT είναι μια παγκόσμια δύναμη στο χώρο του κλιματισμού και της επεξεργασίας αέρα. Το γεγονός ότι έχει λάβει πιστοποίηση ISO 14001 και OHSAS 18001 επικυρώνει τα υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα των προϊόντων, των υπηρεσιών και των διαδικασιών παραγωγής της. Προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη για βιώσιμες λύσεις που εγγυώνται άνεση, ποιότητα αέρα και βελτιστοποίηση της ενέργειας.