ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ CALORIA RIELLO

Mε μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια που τρέχει στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο η Caloria παρουσιάζει και φέτος στα ΜΜΕ τις δικές της προχωρημένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για τον χειμώνα που έρχεται.

Δίνοντας για άλλη μια χρονιά έμφαση στους λέβητες αερίου και τις αντλίες θερμότητας Riello, που είναι πλέον ότι πιο hot στο χώρο της θέρμανσης και της εξοικονόμησης ενέργειας, προβάλλει το τι σημαίνει σήμερα αγορά εξοπλισμού θέρμανσης. Σημαίνει επιλογή κορυφαίου εξοπλισμού νέας γενιάς, που έρχεται από το μέλλον, αλλά ακόμα πιο σημαντικό, ποιοτικό σέρβις και υποστήριξη από την Caloria, την εταιρεία που εδώ και 60+ χρόνια ζεσταίνει το σπίτι μας.

H καμπάνια Caloria Riello τρέχει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στους τηλεοπτικούς σταθμούς: ΜΕGA, ANTENNA, SKY, ALPHA, STAR, OPEN και ERT. Ταυτόχρονα τρέχει στην Αθήνα με ραδιοφωνικές αναφορές στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: REAL FM, ΔΙΕΣΗ , ΛΑΜΨΗ και SPOR FM και στη Θεσσαλονίκη στον METROPOLIS FM με ραδιοφωνικά σποτ και χορηγία της ώρας.

Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά φέτος, με μια στρατηγική που θα διατηρηθεί και θα επεκταθεί σε περισσότερους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, υπάρχει σε εξέλιξη μια ραδιοφωνική καμπάνια σε μια σειρά από πόλεις στην επαρχία όπως: Πάτρα ( ΜΑΧ 93.4 και FASMA 99.7 FM) Αλεξανδρούπολη (MAXIMUM FM 93.6 και ΜΕTRO FM 97.8), Ξάνθη (GLΕΝΤΙ FM101.1 και KRAL FM 100), Κομοτηνή (MYFM 89.5) Ηράκλειο (Ράδιο Κρήτη 101.5), Χανιά (STAR 97.7), Ιωάννινα (KISS FM 91.1), Χαλκίδα (SOK FM104.8), Λαμία (STAR και SPOT FM 96.2), Βοιωτία (SEIRIOS 95.8), Καλαμάτα (CITY FM 99.2) και Τρίπολη (Δημοτική Ραδιοφωνία 91.5). Παράλληλα, το διαφημιστικό πρόγραμμα που τρέχει στον Metropolis FM στη Θεσσαλονίκη καλύπτει και Δράμα, Σέρρες και Κατερίνη.

Τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, διάρκειας 24΄΄και 15΄΄, με την εντυπωσιακή φωνή του γνωστού ηθοποιού Κωσταντίνου Κωσταντόπουλου, που φέτος απολαύσαμε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο έκπληξη στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Μάγισσες, μας μεταφέρουν σε όμορφες  οικογενειακές στιγμές στο σπίτι που αναδύουν τη θαλπωρή και ζεστασιά που όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε στις προσωπικές μας στιγμές.