ΝΕΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ- ΑΕΡΙΟΥ RIELLO ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Ένα νέο σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε από την τεχνική εταιρεία PDL Α.Ε. που το έχει αναλάβει και την CALORIA ABEE που την προμηθεύει με τον απαραίτητο εξοπλισμό από τον διεθνή οίκο RIELLO, τον κορυφαίο κατασκευαστή καυστήρων στον κόσμο, τον οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την αντικατάσταση των καυστήρων του στρατοπέδου Παπάγου από νέους καυστήρες RIELLO διπλού καυσίμου, φυσικού αερίου και πετρελαίου, τύπου RLS 160 MMX RIELLO (λεβητοστάσιο συνολικής ισχύος 16 MW) που προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης εναλλαγής από την μία μορφή στην άλλη σε περίπτωση ανάγκης.

 

ΝΕΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ- ΑΕΡΙΟΥ RIELLO ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Το σύνολο του έργου, που περιλαμβάνει και δίκτυο αγωγών φυσικού αερίου, στόχο έχει τη βελτίωση των υποδομών θέρμανσης του στρατοπέδου, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την εξοικονόμηση ενέργειας. Σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΕ, τη δημόσια εταιρεία αερίου,  οι Ένοπλες Δυνάμεις συντελούν στην πράσινη οικονομία με μια επένδυση που συμβάλει στη μείωση των εκπομπών θερμοκηπίου και ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Στρατοπέδου «Παπάγου».